Schiedel kémények

A Schiedel olyan vállalat, amely nemcsak tégla és betongyártással foglalkozik, hanem kémény köpenyelemeket is gyárt. Azonban a kémények lényegét képező kerámiacsöveket beszállítótól vásárolja, hogy azt további haszonnal kínálhassa Önnek.

A Schiedel nem csupán födémgyártó, aki mellékesen kémény köpenyelemeket is gyárt. Hanem inkább a kerámiacsövet, amely a kémény lényegét képezi, a legalacsonyabb árat ajánló kelet-európai gyártótól szerzi be, hogy olcsónak tűnő készterméket értékesíthessen Önnek.

kandalló- és cserépkályhabolt portál képe

Miért éppen a Schiedel kéményt?

A Schiedel olyan vállalat, amely közel 70 éves múltra tekint vissza, és fő tevékenysége mindig is a kémények fejlesztése és gyártása volt. Ne higgye, hogy a különböző kémény köpenyek mögött ugyanaz a minőség áll!

A Schiedel nem az alacsony ár látszatára törekszik, hanem a legmagasabb minőséget helyezi előtérbe.

A Schiedel hitvallása: „A Schiedel kémények árszínvonala a kiváló minőséggel és a sokoldalú alkalmazhatósággal igazolódik. Legfőbb célunk az, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjunk a piacon. Évtizedek óta mi vagyunk az irányadók a szakterületünkön. Szoros együttműködésben állunk a fűtőberendezés-gyártókkal, és fejlesztéseikhez igazodva sikerült elérnünk, hogy mi diktáljuk a piaci trendeket. És ez a jövőben is így lesz.”

Keressen bizalommal és egyeztessen időpontot egyéni szaktanácsadásra!