Elektromos cserépkályha, hibrid kályha

Fatüzelésű cserépkályha kiegészítése elektromos fűtéssel – cserépkályhák kombinált fűtése fával és elektromos fűtéssel

Legyen Ön is környezettudatos!

Válassza a fa nélkül, napenergia-rendszerrel összeköthető
e-cserépkályha megoldásokat fűtéshez!

kandalló- és cserépkályhabolt portál képe

E-cserépkályhák – fa nélkül – kémény nélkül

Carlo TSE, Duo-therm fűtőkábel

Cserépkályhával kellemes hangulatot és meleget teremthetünk lakásokban, nyaralókban és hétvégi házakban.

Az átmeneti időszakban sokan abbahagyják a cserépkályha használatát, mert úgy vélik, hogy akkor már nincs szükség rá.

Azok számára, akik nem csak a fűtési szezonban szeretnék élvezni a kályha melegét, ajánlott kombinálni a fa fűtést az elektromos fűtési technológiával. Ez lehetővé teszi az elektromos cserépkályha használatát.

Hibrid kályha

Egyedülálló technológia a piacon! Az elektromos fűtés nem drágább, mint bármely más energiaforrás. Gyorsan elterjedtek a piacon.

A Carlo Loys cég már 100 éve foglalkozik elektromos fűtőbetétek gyártásával és most ezt a terméket kínáljuk. Ügyfélspecifikus elektromos fűtőelemek és rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása – mint vezető partnercég 1921 óta. Több ezer tökéletesen működő cserépkályha Európában már bizonyította a minőségünket.

 

Hibrid kandalló, hibrid cserépkályha

A TSE fűtő modul a hőtároló kandallóban is alkalmazható! Nagyszerű megoldás!

Bármilyen cserépkályhában, akár hőtárolós kandallóban is segítünk! A kályhacsempét garantáltan gyártói áron rendelheti meg tőlünk. Segítünk a legmegfelelőbb ár-érték arányú választásban.

 

Kombinálás napenergia-rendszerekkel

Kiváló minőség, könnyen szabályozható cserépkályha, amely garantálja a legmagasabb minőséget és kényelmet. Ideális a napenergia-rendszerekkel való kombináláshoz.

E-cserépkályha távvezérléssel

A cserépkályha kellemes sugárzó hőt nyújtva vonzó bútordarabként szolgál. Egy gombnyomással bekapcsolható, így tökéletes választás a hétvégi házakhoz is. Az érkezésünk előtt egy applikáció segítségével vezérelhetjük, így kellemes meleg fogad minket. Érkezésünk után pedig rakhatunk hagyományos tüzet és élvezhetjük a látványát.

A legújabb technológia és közel 100 éves tapasztalat, több ezer tökéletesen működő kályha-kandalló, valós garancia és kényelem várja Önt.

Keressen bizalommal és egyeztessen időpontot egyéni szaktanácsadásra!