Kandalló tűzterek

A hőtárolós kandalló tűzterek hatékony hőforrásként szolgálnak. A tűz melege közvetlenül átjut a helyiségbe, így gyorsan és hatékonyan melegíti fel azt. Ezzel csökkentheti a fűtési költségeket és hozzájárulhat az energiatakarékossághoz.

kandalló- és cserépkályhabolt portál képe

Kandalló tűzterek

A Tűzterek lehetnek légfűtéses vagy hőtárolós kivitelűek. A légfűtéses tűztereknél a meleg levegő közvetlenül átjut a helyiségbe, így gyorsan melegíti fel azt. A hőtárolós ezzel szemben hosszú órákon keresztül tárolják a meleget, hatékony hőforrásként szolgálnak. Csökkentheti a fűtési költségeket és hozzájárulhat az energiatakarékossághoz.
A hőtárolós kandalló tűzterek általában gazdaságosabbak a légfűtéses kandallókhoz képest. A kandallók könnyen csatlakoztathatók a meglévő kéményhez.
A kandalló tűzterek sokféle stílusban és kialakításban elérhetők, így könnyen megtalálható a saját ízlésének és a lakás vagy ház dekorációjának megfelelő változat. Az épített cserépkályhához képest nagyobb rugalmasságot kínálnak a tervezés és a beépítés szempontjából.

A kandalló tűzterek könnyen karbantarthatók és tisztíthatók. Általában könnyedén hozzáférhető a füstcsatorna, így a tisztítás egyszerűbb és gyorsabb.

Tudjuk, hogy nehéz választani ennyiféle termék közül.
Segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő kandalló tűzteret.
Keressen bizalommal és egyeztessen időpontot egyéni szaktanácsadásra!